Bemutatkozás

„A gyógyulás nem az, amikor kényszerítjük a napot, hogy süssön, hanem amikor elengedjük a változással szembeni ellenállásunkat és félelmünket, – elhárítva minden akadályt, ami a fény útjában áll.”

(Stephen Levine)

Deák Ingrid klinikai szakpszichológus vagyok. Több mint tizenöt éves tapasztalattal rendelkezem a pszichológiai segítő hivatás terén. Főként egyéni konzultáció keretében dolgozom felnőtt kliensekkel személyes és online konzultációs formában.
Abban segítem a hozzám fordulókat, hogy a szorongások, önértékelési problémák, családi és párkapcsolati konfliktusok útvesztőjéből megtalálják a kiutat, ezáltal teljesebb és örömtelibb életet élhessenek.

A konzultációs folyamat során nem kizárólag a tünetek és/vagy a problémák megszüntetésére törekszem, hanem a pszichológiai kezelés, mint „szelíd gyógymód” alkalmazásával a lelki egyensúly helyreállítását, a személyiség kiteljesedését, valamint a lelki egészség megőrzését tekintem fő célomnak. Biztonságos és őszinte közegben lehetőség nyílik a problémák átfogó szemlélésére, és a belső feszültségek feloldására.
A konzultáció mindig személyre szabott, melyben a fennálló problémához és a kliens személyiségéhez illeszkedően kapnak hangsúlyt a szupportív, integratív, művészeti és kognitív terápiás elemek.


Munkámat minden esetben szakmai kompetenciahatáraimon belül, a pszichológus etika és a titoktartás szabályainak betartásával végzem.

 

Tanulmányok

2011 Klinikai és mentálhigiéniai szakvizsga (Pécsi Tudományegyetem)
2006 Pszichológus diploma (ELTE, Személyiség- és Egészségpszichológia szakirány)

 

Főbb képzések

2014– Integratív hipnoterapeuta képzés (Integratív Pszichoterápiás Egyesület)
2007 Művészeti terápiás módszerek (Lelki Egészségvédő Alapítvány)
2007 Autogén tréner képzés (Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület)
2006– Család- és párterápiás képzés (Magyar Családterápiás Egyesület)

© 2017 Deák IngridTelefon: 06 70 / 225 8143
E-mail: deakingrid@gmail.com